Jdi na obsah Jdi na menu
 

Vánoční "Den s mojí třídou"

22. 12. 2016

 Dne 22. 12. 2016 se v čas vánoční na škole uskutečnila akce „Den s moji třídou“. Na začátku byli žáci poučeni o bezpečném chování o vánočních prázdninách. Vzápětí proběhla beseda k Mezinárodnímu dni lidské solidarity s video projekcí. Poté následovalo předávání dárků z akce „Daruj hračku“, kde si děti na danou organizaci napsaly, co by si přály k Vánocům a většina jejich přání se splnila.

Třídu jsme si též vánočně vyzdobili a připomenuli si vánoční tradice. Již při řemeslné dílně jsme si upekli 4 druhy cukroví a dnes jsme si ještě udělali těstovinový salát, zapálili jsme si vánoční svíčky a společně jsme v této atmosféře poseděli.

Závěr dne patřil akci v rámci environmentální výchovy „Nezapomínáme na zvířátka“. Celá škola se vydala k oboře jelenů a daňků, kam jsme přinesli jablíčka. Pan hajný nám přivolal zahvízdáním stádo do těsné blízkosti, takže jsme je mohli nakrmit i z ruky. Přestože byla poměrně velká zima, akce „jeleni“ se nám líbila. Přestože to byl vcelku pěkný den, už se nemůžeme dočkat vánočních prázdnin.

 

                               Sepsaly paní učitelky Kalinová a Kosová

 

Přípravy vánočního pohoštění

p1080846.jpg

Předávání dárků z projektu Daruj hračku

p1080855.jpg

Přišla i naše paní ředitelka

p1080864.jpg

Vánoční dobroty

p1080868.jpg

A společná u stromečku

p1080870.jpg