Jdi na obsah Jdi na menu
 

Přebor ve vybíjené a v minikopané v Hamru ne Jezeře 18. - 19. září 2015

5. 10. 2015

r96clsfjimhz2xzm2edju4d_snrjrs6svd0eu6chnrqpqik6_a1ebtfkuqzd1kuyfulrjog.jpg

V Hamru na Jezeře jsme absolvovali jednu z letních činností. Moc se nám zde líbilo, a proto jsme se velmi těšili. Ale akce ve vybíjené, která nás zde čekala, byla pro nás novinkou. Absolvovali jsme premiéru, která předčila naše očekávání. Naše družstvo ve složení: Aneta, Monika, Marek, Lukáš D, Patrik, Lukáš B. a Michal, zažívalo při vybíjené v prvních chvílích poměrně krušné chvilky, ale nedali jsme se a bojovali do poslední chvíle. V pátek jsme uléhali s očekáváním, co nás čeká další den. Přiznáváme, že naše příprava nebyla zrovna perfektní, ale šli jsme do toho se vším všudy. Naše odhodlání a bojovný duch přineslo "své plody". Ač jsme v tak skvělý výsledek nedoufali, podařilo se nám vybojovat úžasné 3. místo! Odměnou nám byly medaile, trofej v podobě malovaného talíře a balík dobrot. O výhru jsme se poctivě podělili a už teď se těšíme, že se do Hamru příští rok zase vrátíme!

                                                              Za tým DDŠ

                                                              Mgr. Gabriela Pohořalá, ředitelka

Za děti:

Bylo to v pátek 18.9. Na Hamru, kde jsme byli o letních prázdninách na kole.

Škoda, že jsme tam neměli kola. Jeli jsme tam modrým peugetom. Byli tam všemožné týmy ze všech různých koutů z Čech. Třeba takové : Boletice, Veselíčko, Chrudim a spousty dalších. Byly tam taky tři týmy z Hamru. V celku jich tam bylo 12. Byli jsme tam bohužel jen jeden a půl dne, takže jsme si toho moc neužili. Spali jsme ve škole v páté třídě. Byla tam velká televize, kterou jsme si bohužel ani nemohli zapnout. Leželi jsme na zemi. Bylo to fajn, až na tu tvrdou zem.

Po té, co jsme přijeli, jsme nahráli asi pět zápasů. Vyhráli jsme však jen jeden. Měli jsme hlad, ale naštěstí se pan Hejduk rozhodl jít se někoho zeptat, jak to bude se svačinou. Dostali jsme kelímek se sýrem a housku. Zápas po zápase jsme se zlepšovali a naučili jsme se spolu hrát .

Večer byl táborák a naštěstí nás pustili na vycházky. Sice jenom čtvrt hodinové, ale stejně to bylo fajn. Zítřejší den jsme vstávali o půl deváté, takže jsme se vůbec nevyspali. Hráli jsme asi 4 zápasy a vyhráli 3. Paní ředitelka a pan Hejduk koukali. Bohužel to byli jen zápasy o páté a třetí místo. Byl oběd a po obědě byl asi půl hodiny balení a uklízení. V jednu odpoledne bylo vyhlašováni a skončili jsme třetí. Každý jsme dostali medaili a a dohromady diplom, trofej a pytel sladkostí. Jízda zpátky byla hodně ospalá. Projížděli jsme skrze Novou Paku a paní ředitelka i pan Hejduk si pamatovali, kde bydlíme

                                                                              Bylo to skvělé.

                                                                              Patrik, žák 8. tř.

 

decdy7qypt6bwk3yiokqbrdyy4ehogaqbimczxvfd-lqx7vrqti3icbx6tks4_zlcw8c8xc.jpg

hfe_yqtoyb0tfekzh9y-bg2mheul06o_pwlspcbcyxkiewhral7p2ko5jenwxzjpu1gkw10.jpg